Cursus Olieverf met Machiel van Soest

Je leert de kwaliteiten van olieverf kennen en hoe je specifieke technieken kunt toepassen. De onderwerpkeuze is vrij. Je hebt de mogelijkheid om te schilderen naar waarneming, een stilleven op te zetten of te werken naar een foto. Bij elk onderwerp is het doel hetzelfde: het onderzoeken van de verschillende benaderingen van het schilderen met olieverf.

Werken van dun naar dik, of eerst de grote vlakken aanbrengen met een brede kwast en vervolgens details toevoegen. Je zult ook leren over gelaagdheid en nat-in-nat schilderen. De nadruk ligt op het ontdekken van diverse methoden en het ontwikkelen van je vaardigheden met olieverf.

Verschillende beeldaspecten komen aan bod, zoals compositie, toonwaarde, kleur en vorm, die bij elk onderwerp van evenveel belang zijn. Of je nu je schildertechniek wilt verbeteren of nieuwe onderwerpen wilt verkennen, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze cursus.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG ┬ę All Rights Reserved