Zine

Workshop Ellen Endhoven Vrijdag 21 en 28 juni 10.00-12.30

Zines maken zijn hot.  Het is een mini tijdschrift over iets wat jij interessant vindt en je in kleine oplage maakt. Het wordt gemaakt op een A4tje dat tot een boekje wordt gevouwen. Door het A4tje te kopiëren wordt het verspreid.  In twee workshops leer je op verschillende manieren een boekje te maken. Er is ook een grotere variant van een vouwboekje, de leporello. We gebruiken hierbij verschillende technieken als tekenen, collage, stempelen en tekst .Aan het einde van de twee lessen heb je een persoonlijk kunstboekje.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved