Wat bieden wij

De IAC biedt diverse mogelijkheden om creatief te zijn, te weten:

Cursussen

Professionele docenten geven les in verschillende technieken, onderwerpen en het vinden van je eigen stijl. De duur van cursussen is meestal 6 dagdelen, één keer per week. De groepen bestaan uit 8 à 10 personen. Zeer gewaardeerde docenten zijn o.a. Annette Kuyper, Elsa Hartjesveld, Ellen Enthoven. Regelmatig worden er ook afzonderlijke lessen in een bepaalde techniek georganiseerd. Klik hier voor het cursusprogramma.

Workshops

Van tijd tot tijd organiseren wij workshops rond een bepaald thema of een techniek, zowel onderling als met een docent. De duur varieert van een avond tot een weekend.´s Zomers is er in de regel een meerdaagse workshop buiten schilderen met docent. Klik hier voor het programma van workshops.

Open atelier

Een deel van de week is het atelier gereserveerd voor de leden die vrij willen werken, zonder docent. Ook is er de mogelijkheid om model (naakt en gekleed) te tekenen en schilderen. Klik hier voor meer informatie over het open atelier.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved