cursus "versterk en verhelder je eigen manier van werken"

Deze cursus, die gegeven wordt door Simone van de Heuvel, is bedoeld voor IAC-leden die graag de eigenheid in hun werk verder ontwikkelen. Daarom werkt iedere deelnemer aan het verterken en verdiepen van zijn of haar manier van schilderen of van een thema. Of je nou werkt met acryl, olieverf, aquarel, met krijt of met pen, of je nu abstract of realistisch werkt, iedereen kan meedoen; het belangrijkste is dat jouw manier van werken past bij waar het jou om gaat. Na het kiezen van je uitgangspunt ontstaat er meer kennis, inzicht en helderheid over “waar gaat het me om bij het schilderen”. En hopelijk ook plezier! Waar nodig, ondersteunt Simone bij techniek, compositie, ontstaansproces en inzicht in wat jouw "eigenheid" inhoudt. Simone stimuleert je om te experimenteren.  Tijdens de lessenreeks plannen we samen een uitstapje naar een museum en discussiëren we over wat we zien. Ook hierdoor kan je eigen kijk op kunst en op je eigen werk aanscherpen en helderder worden.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved