De kunstklas: een tekenreis

Kunstenaars reageren met hun werk op gebeurtenissen in de wereld of in hun persoonlijke leven. In zes lessen maken we, d.m.v. voorbeelden uit de beeldende kunst, een tekenreis. Hierin proberen we het bekende los te laten. De lessen hebben altijd dezelfde structuur. Een korte introductie over het onderwerp toegelicht met thema’s uit de kunstgeschiedenis, oefeningen om verschillende materialen en technieken uit te proberen en aansluitend een opdracht. 

Werk met het materiaal dat je het meeste aanspreekt en waar je blij van wordt.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved