De kunstklas: een tekenreis

In elke les staat een thema centraal, we kijken hoe kunstenaars daarmee omgaan en laten ons inspireren. We gebruiken diverse materialen en technieken. Elke les begint met experimenteren, soms blijft het bij experimenteren, maar je kunt ook een idee uitwerken.

De laatste van de vijf lessen wordt in ieder geval gebruikt om één onderwerp naar keuze nader uit te werken. We werken met potloden, stiften, fineliners, kleurpotloden, pastelkrijt, inkt met kroontjespen of penseel.

De thema's die aanbod komen zijn: bomen, haar, monsters en wezens en water.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved