Workshop naakt

Waar moet je op letten als je een mens natekent? Hoe zorg je ervoor dat de verhoudingen van een lichaam in de juiste proporties worden weergegeven? En hoe zit het met licht en donker, hoe creëer je plasticiteit? En komt er ook nog zoiets als expressie bij kijken?

Gedurende 1 dag gaan we intensief kijken en werken waarbij bovenstaande vragen aan bod komen. In de ochtend gaan we vooral experimenteren; veel korte en breed uiteenlopende oefeningen. In de middag gaan we het geleerde toepassen en werken we aan één lange stand.

Kortom een stoomcursus Naaktmodel tekenen geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved