Reis om de wereld in 8 materialen

“Wat gaan we de laatste les doen” was de vraag aan het eind van de workshop het tekenlaboratorium. “Apekooiën/reis om de wereld” was het eensluidende antwoord. En dus, waarom niet, als extra activiteit in dit jubileumjaar gaan we een hele zondag aan de slag met een veelheid aan materialen. Een heus mixed media gebeuren. Volgens een stappenplan reizen de deelnemers van materiaal naar materiaal om zodoende één werkstuk te creëren in vele lagen. Niet alledaagse materiaal- en techniekcombinaties zullen onverwachte resultaten opleveren. Laat je verrassen!

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved