Draperieën

De abstractie te zien in schilderijen  die honderden jaren geleden gemaakt zijn! Zurbaran ,El

Greco en vele anderen hielden zich bezig met stofuitdrukking en licht en donker op een heel bijzondere manier. We onderzoeken hun manier van werken door delen van afbeeldingen te  kopiëren (kleurpotlood, te gebruiken van Annette tegen vergoeding) en daarna gaan we zelf creëren!  We werken dan met acryl (grisaille)en daarna met olieverf op doek. Een ieder die de kennis van de oude meesters niet verloren wil laten gaan maar dit om wil zetten in hedendaags modern werk is van harte welkom. Er is olieverf aanwezig in de IAC voor leden die geen eigen olieverf hebben

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved