Workshop olieverf

Aandacht wordt besteed aan de essentiële factoren die nodig zijn om een schilderij te maken in olieverf. Je kunt je op de workshop voorbereiden door na te denken wat je inspireert en aan de hand daarvan foto’s of objecten voor stillevens mee te brengen. Na een korte introductie maken we een aantal schetsen die helpen om de onderwerpkeuze en de compositie te bepalen. Aan bod komen o.a.: het opzetten van het schilderij, materiaalgebruik, kleur en vorm, licht en schaduw. Ook de persoonlijke zienswijze en beeldvorming/stijl van de cursist komen aan bod.  Iedereen is welkom, van beginners tot gevorderden. Er is ruim aandacht voor individuele begeleiding. Voor wie nog nooit met olieverf heeft gewerkt en het een keer wil proberen, beschikt IAC over een kleine voorraad olieverf.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved