Cursus "versterk en verhelder je eigen manier van werken” met Simone van den Heuvel.

In deze cursus werkt iedere deelnemer aan het versterken en verdiepen van zijn of haar manier van schilderen. Door het kiezen van een thema (kan eventueel in overleg met Simone) en je te focussen op een bepaald onderwerp of manier van werken, ontstaat verdieping en inzicht. En hopelijk ook plezier! Waar nodig, ondersteunt Simone bij techniek, compositie, ontstaansproces en inzicht in wat jouw "eigenheid" inhoudt. Simone stimuleert je om te experimenteren. Of je nu werkt met acryl, olieverf, aquarel, met krijt of met pen, of je nu abstract of realistisch werkt, iedereen kan meedoen.

Een pluspunt is dat Simone soms een rondleiding geeft in bijvoorbeeld het Gemeentemuseum.

Voor informatie en inschrijving klik hier.

logo-trans-klein

De International Art Club is een vereniging die je de mogelijkheid biedt je te ontwikkelen in tekenen, schilderen en grafische technieken.

  • Weimarstraat 23

    2562 GN Den Haag

Copyright 2017 IAC DEN HAAG © All Rights Reserved